Louis Vuitton parfümmel elképzelheted, hogy táskád is van tőlük

Szinte érthetetlen, mi tartott eddig, de hamarosan egy üvegcsében tiéd lehet a Louis Vuitton illúzió, ha táskára nem is fogja soha futni tőlük.

A francia divatóriás, a Louis Vuitton sokáig ellenállt annak a nagyon is jövedelmező trendnek, hogy parfüm formájában adják el a luxus életérzést, most azonban ők is beállnak a sorba. A Telegraph információi szerint Jacques Cavallier-Belletrud parfümőr lesz segítségükre, aki ritka virágok kivonataiból alkotja meg az első LV monogramos illatot. A munka 2012 januárjában indul.

Cavallier-Belletrud a svájci Firmenich illat-és ízháznak dolgozik, harmadik generációs orr, és kísérletező stílusáról ismert. Ő alkotta többek közt az Issey Miyake L'Eau d'Issey-t, a Dior Addictot, a Poeme de Lancome-ot, a Stella by Stella McCartney-t és az YSL Cinemat - ezek mind úttörő kombinációnak számítottak megjelenésük idején.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.