Scarlett Johansson szexi csipkeruhában reklámoz parfümöt

Finoman provokatív és érzéki a D&G új parfümjének, a The One-nak a reklámja, amelyben a színésznő csupa izgalmas titkot susog a kamerába. Videó.

A Dolce & Gabbana legújabb illatának, a The One-nak a promóvideójában sem bíz semmit a véletlenre: a Jean-Baptiste Mondino által rendezett klipben a finoman provokatív és érzékien nőies Scarlett Johansson fekete csipkeruhában incseleg az interjú készítőjével - adta hírül a Luxpresso. A szemérmesen, mégis kacéran elejtett megjegyzései közül kiemelkedik egy: „Minden akciót én csinálok a filmjeimben, még a szeretkezést is”.

A másik meglepetésvideóval a Dior rukkolt elő: a Mise en Dior nyakláncot reklámozó spot meglepő módon teljesen animált. Camille Miceli, a Dior kiegészítőkért felelős kreatív igazgatója a nyaklánc elkészülésének fázisait mutatja be a filmben.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.