Plasztikázták a petyhüdt Putyint vagy sem?

Lázban tartja a bulvársajtót, hogy az orosz miniszterelnök mitől nézett ki olyan frissnek és üdének legutóbbi hivatalos beszédekor.

Vlagyimir Putyin arca egy hétvégi kongresszuson meglepően frissnek és ránctalannak hatott, ezért a Daily Mail máris azon rugózik, hogy vajon az 58 éves orosz miniszterelnök kés alá feküdt-e a közelmúltban, esetleg botoxoztatta magát. Azt mindenesetre nehezen hiszik el, hogy esetleg egyszerűen kipihente magát.

A brit lap szerint ezzel a fiatalítással készül új elnöki pozíciójára, amit márciusban vesz át. Szakértők a korábbi képeivel összehasonlítva azt mondták, hogy Putyin már valószínűleg egy egész sor beavatkozáson átesett ráncfelvarrástól kezdve botoxon és arcfeltöltésen át a szeme alatti táskák eltüntetéséig. Az orosz Twitteren napokig mással sem foglalkoztak, mint hogy milyen furcsán néz ki újabban a miniszterelnök, de Dimitrij Peskov, Putyin orvosa azt nyilatkozta, semmiféle hasonló procedúráról nincs tudomása.

Mindenesetre nem ő lenne az egyetlen államférfi, aki szépíteni igyekszik magán, mert korábban Silvio Berlusconiról és Mohamed Kadhafiról is kitudódott, hogy plasztikáztatták magukat.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.