Íme Marty McFly Pepsije

Egyre több megálmodott termék válik valósággá a Vissza a jövőbe második részéből - igaz nem azért, mert ebbe az irányba halad a világ.

A Vissza a jövőbe második részében csupa király dolog tűnik fel a Robert Zemeckis rendező által elképzelt 2015-ből. Erősen sejthető így négy évvel korábban, hogy nem fogunk repülő autókkal közlekedni, és vélhetőleg a gördeszkákat sem cserélik le a köztereken légdeszkákra, de egyre több filmben látott ötletnek létezik már kivitelezhető változata. Legutóbb például Marty McFly Nike-ja készült el limitált példányszámban, aranyárban persze, most pedig a Patrick Sarni mutatja be szintén Marty "tökéletes Pepsijét". Az üveg amúgy meglepően hasonlít a rivális kóla klasszikus poharaira, viszont még a szintén csak a filmben látható logó is szerepel rajta. Remélhetőleg tényleg elkezdik gyártani.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.