Japán legdrágább farmere: 400 ezer forint

A Momotaro farmer csúcsminőségű alapanyagokból kézzel készül, a tökéletes luxus élményét nyújtva.

A Momotaro márkájú farmer Japán legdrágább farmere, átszámítva közel négyszázezer forintért kínálják darabját - írja az extravaganzi.com. A termék ránézésre is magáért beszél, de a felhasznált, kiváló minőségű alapanyagok is igencsak megdobják az árat. Japán egyik vezető farmergyártója, a Kojima a Momotaro-t 100% zimbabwe-i pamutból készíti, ami elismerten a világ legjobb minőségű pamutja, többek között a felület ultra simasága és a tartósság miatt.

A Momotaro Jeans kézműveseinek ars poetica-ja így hangzik: "kézzel készült, egyedi darabok, kompromisszumok nélkül.” Csak fel kell próbálnod egy Momotaro modellt, és rögtön megérzed a kivételes minőséget, amit a tökéletesre csiszolt részletek és a gazdag indigókék szín koronáz meg.

Okoyamában, hagyományos kézi szövőszékeken készül a farmeranyag, amelyet speciális láncöltésekkel varrnak össze, a Momotaro jelzést pedig rózsaszínnel hímzik a báránybőr címkére. Egyetlen darab farmer elkészítése 3 hónapig tart, egy méter anyag kézi szövése ugyanis 8 órát vesz igénybe. A Momotaro márkát Észak-Európában és Oroszországban a Nordic Denim House képviseli és forgalmazza.

Oszd meg másokkal is!
Mustra