Szép a kezed? Nyerj félmillióért ékszert!

Chilivel, párbajtőrrel, fuvolával és más jellegzetes tárgyakkal fényképezte ismert nők kezeit Nánási Pál. Ha viszont úgy érzed, a te kezed mindent visz, fotózd le, nevezd be a versenybe, és tedd el a félmilliós ékszerkészletet!

Ha a szem a lélek tükre, akkor az ápolt kéz a női szépség egyik fokmérője - gondolják hazánk első kéz-szépségversenyének szervezői. Ezért tíz ismert, szakmájában sikeres nő kezéről készült fotókból nyílt kiállítás a Westend bevásárlóközpont galériájában. Demcsák Zsuzsa egy mappán nyugtatja kezeit, Horgas Eszter fuvolával, Igaly Diána puskával, Harcsa Veronika mikrofonnal, Karafiáth Orsolya kézírásos notesszel, Nagy Tímea párbajtőrrel, Mautner Zsófia chili paprikával, Keleti Andrea pedig táncmozdulat közben látható Nánási Pál fotóin.

Ha büszke vagy kezeid ápoltságára, szépségére, és még kedved is van megmérettetni magad egy versenyben másokkal, töltsd fel fotódat 2011. szeptember 8. és október 20. között a www.tunderszepkezek.hu weboldalra. A honlapra látogatók szeptember 29. és október 20. között szavazhatnak a képekre, és a szavazás ideje alatt legtöbb voksot kapott 10 versenyző 1-1 évre elegendő Jar Dermaprotect mosogatószert kap ajándékba. Ebből a 10 versenyzőből pedig a szépségverseny zsűrije – Réz András esztéta, Rötzer Éva kéz- és lábápoló szakértő és szakoktató, valamint Jaksity Kata műsorvezető – választja ki a legszebb kezet, amelynek tulajdonosa a cím mellé félmillió forintos ékszervásárlási utalványt is kap. Kezeket fel, hajrá!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek