Karl Lagerfeld rendezte Snoop Dogg új videoklipjét

Két ellentétes stílus találkozásának gyümölcse az a videoklip, amit Karl Lagerfeld és Snoop Dogg dobott össze St. Tropez-ban.

A két géniusz együttműködésére vonatkozó pletykák már a nyár elején szállingózni kezdtek, amikor a Chanel-ház tervezője részt vett egy, a zenész által Párizsban rendezett partin. A felvételeket a luxus üdülőhelyként ismert St. Tropez-ben forgatták - adja hírül a Luxpresso.com. A szám címe is St. Tropez, a 77 éves divattervező pedig reméli, hogy hozzáadhat valamit a párizsi kifutók csillogó világából a rapper nem éppen negédes szövegeihez. Felkelti az ember kíváncsiságát, hogy vajon mit hozott össze a divatvilág egyik ikonja és a szabadszájú Doggfather, ám a klip hivatalos bemutatója még hátravan.

Nem ritka, hogy a zene és a divatvilág egy klipben egyesül, gondoljunk csak George Michael 1992-esToo Funky c. dalára, amely nemcsak a kifutón játszódott, de olyan szupermodellek vonultak fel benne, mint Linda Evangelista, Nadja Auermann, Estelle Hallyday, Tyra Banks vagy Julie Newmar. A klipet a francia divattervező, Thierry Mugler rendezte, a ruhákat is ő állította össze. Úgy tűnik, hogy a Snoop Dogg-Karl Lagerfeld duó nem az egyetlen rapper és designer workshop: állítólag Kanye West a brit tervezővel, Louise Goldinnal hamarosan piacra dob egy közös kollekciót, amely majd Goldin londoni stúdiójában lesz kapható.

Oszd meg másokkal is!
Mustra