Hogyan ne öltözz, ha strandra készülsz

A kánikula egyre több ruhadarabtól szabadít meg minket, de lengén öltözve, a strandon sem mindegy, hogy mit engedünk meg magunknak. A Glamour néhány olyan szarvashibára hívta fel a figyelmet, amit még a ledérkedőknek sem tanácsos elkövetniük.

Első helyen a kigombolt/kicipzározott forrónacik szerepelnek: ez legfeljebb akkor lehetne indokolt, ha már nem fér bele a hasunk a nadrágba, akkor viszont meg minek felvenni? Hasonlóképpen a tilos kategóriába tartozik a bikini és a magassarkú együttes használata, hacsak nem egy vegasi medence partján hűsölsz vagy egy fotózáson vagy. Bár kétségtelenül aranyérmet érdemel, aki a homokos és kavicsos parton képes végigmenni egy ilyen cipőben, inkább nem javasoljuk.

Bármilyen formás is a hátsód, a tangafürdőruhák ideje lejárt. A Glamour-olvasók 93%-a is leszavazta ezt a verziót. Ha a zoknid többet takar, mint a nadrágod, nagy eséllyel mellényúltál: a mininadrág és a térdzokni nem igazán passzol, bár tény, hogy vicces látványt nyújt. „Az elöl keresztpántos bikinik összezavarják az életmentőket” – állítja a Glamour, jobb, ha nem hívjuk ki magunk ellen a sorsot. Az sem baj, ha hálóanyagból készült ruha alá nem veszel fel tangát, és a csipkés anyagokat is otthon hagyod, ha strandra készülsz.

Oszd meg másokkal is!
Mustra