Gyönyörű képek helyekről, ahová minden jógázónak el kell látogatnia

Napüdvözlet a Himalája lábánál, relaxáció hat méterrel a tengerszint alatt, jógafesztivál Tokióban: helyek, ahova minden jógarajongónak egyszer el kell jutnia.

A Jóga Világnapja alkalmából az Emirates légitársaság összegyűjtötte a világ legfantasztikusabb jóga helyszíneit. Az Indiából származó jóga több egyszerű mozgásformánál: az ember testi, lelki, szellemi, és spirituális kiteljesedését szolgálja. Elmélyülés a tengerparton, egy kis templomban, a Himalája közelében vagy éppen a világ legnépszerűbb jógafesztiválján – ezekre a csodálatos helyszínekre az életben egyszer el kell jutnod, ha szeretsz jógázni.

Napüdvözlet a Himalája lábánál - úti cél: Delhi, India

Jóga a Himalája lábánál – ez minden jógi álma. A páratlan látvány és az itt uralkodó békesség ideális körülményeket nyújt a légzőgyakorlatokhoz, a test és a lélek tökéletes harmóniájához. A Himalája lábánál található Risikés az egyik legfontosabb indiai zarándokhely, amely számtalan lehetőséget kínál a hagyományos jógamódszerek gyakorlásához.

Delhi
Fotó: Flow Pr

Barre Body, az újító mozgásforma - úti cél: Sydney, Ausztrália

Ausztráliában egyre népszerűbb az alakformáló Barre Body, mely a jóga és a pilates elemeit kombinálja balettrudas edzéssel. Mivel alaposan megdolgoztatja a mélyizmokat, ideális mindenkinek, aki jógázik, és valami újra vágyik.

Sydney
Fotó: Flow Pr

Ubud, a jóga „Mekkája” - úti cél: Denpasar, Bali

Bali spirituális központja Ubud, melyet gyakran a „jóga Mekkájaként” is emlegetnek. A füstölők illata, a szent papok által vezetett ceremóniák, és a kis templomok a városképhez tartoznak, és a balinézek erősen spirituális életmódjába engednek bepillantást az odalátogatóknak.

Bali
Fotó: Flow Pr

Relaxáció a tengerszint alatt - úti cél: Malé, Maldív-szigetek

A Maldív-szigeteken úgy tartják, a teljes pihenés és békesség eléréséhez a jóga a legjobb módszer. Itt a jógik 5,8 méterrel a tengerszint alatt egyesíthetik a testüket és a lelküket meditáció, jóga és légzőgyakorlatok segítségével.

Malé
Fotó: Flow Pr

A legújabb jógatrendek a Jógafesztivál - úti cél: Tokió, Japán

Idén szeptember 15. és 17. között Tokiótól 40 percnyire, a jokohamai Convention Centre Pacificóban rendezik meg az egyik legnagyobb jógafesztivált, több mint 150 jógaoktatóval, valamint a legújabb étkezési és öltözködési trendekkel.

Japán
Fotó: Flow Pr
Mustra