Charlize Theron elegánsan, Jennifer Connelly sportosan sétáltat

Charlize Theron fejében nyilván meg se fordult, hogy paparazzók tömkelege fogja üldözőbe venni, ha lezseren elegáns szerelésben, mezítláb lemegy az óceánpartra kutyát sétáltatni, így aztán - csak úgy, saját magának - egy vörös alapon nagy szlogennel ellátott pólót vett fel erre az alkalomra. A trikó üzenete ráadásul véletlenül pont témába vág: azt mondja, hogy ne vásároljunk tenyésztett kutyákat, hanem fogadjunk örökbe menhelyről. A kalappal kiegészített összállítás mindenesetre annyira jól sikerült, hogy nem álltuk meg mi se, hogy ne közvetítsük önnek a kétségtelenül nemes üzenetet, sőt, kisebb összállítást is készítettünk arról, hogy melyik celeb milyen ruhában szeret kutyát sétáltatni.

Jennifer Connelly például sportosra veszi a figurát, hiszen esetében szemlátomást nem sétáltatásról, hanem futtatásról van szó. Nemkülönben az alább látható Matthew McConaughey, akiről szó szerint minden áldott nap kapunk egy ilyen tengerparton sétáltatós képsorozatot. Hát most önök is láthatnak belőle egyet. Nagyjából mind ugyanilyen, legfejlebb ha jobb az idő, nem kapucnisban van.

A végére hagytunk még két elegánsan sétáltató celebet, ők Matthey Broderick (Sarah Jessica Parker férje, szintén színész) és Jane Fonda. Előbbi a lezser elegancia mellé azért legalább a lábára valami kényelmeset húzott, utóbbi viszont David Letterman show-jába viszi éppen magával kutyusát, így aztán nála szó sem lehetett lazaságról, még a kutya kedvéért sem. Bár nem is úgy néz ki az eb, mint aki elvárja az ilyesmit.

Oszd meg másokkal is!
Mustra