Nem szexi a bugyivillantás

Jennifer Lawrence a legújabb seggmutogatós botrányhősnő, köszönhetően új filmjének.
Jennifer Lawrence a legújabb seggmutogatós botrányhősnő, köszönhetően új filmjének.Northfoto

Mostanság az eddig visszafogottnak ismert Jennifer Lawrence nevével van tele minden: új, Az éhezők viadala: Futótűz című filmjét ugyanis kizárólag Christian Dior Couture ruhákban népszerűsíti, és ahogy egyre több kifutós ruhát használ el a premiereken, úgy lesznek az újabb és újabb estélyik egyre merészebbek. A legutóbbi, Los Angeles-i bemutatón már szinte pucéran jelent meg Lawrence, aki Arlene Philips, brit koreográfus szerint pont a kevés ruha miatt egyre érdektelenebb.

Philips a Daily Mailnek írt cikket a celebek kivetkőzéséről: szerinte semmi elegáns, misztikus, vagy szexi nincs abban, ha valaki gyakorlatilag egy szál seggben jelenik meg. Lawrence kerek fenekét és melleit mindenki láthatta a vörös szőnyegen, innentől nem fog tudni mivel kitűnni a következő filmpremieren, elő kell majd rukkolnia valami újjal. Valószínűleg még több pucér bőrfelülettel fog, az a legegyszerűbb.

Ennél durvábbat még nem láttunk: Abbey Clancy focistafeleség Julien Macdonald ruhában.
Ennél durvábbat még nem láttunk: Abbey Clancy focistafeleség Julien Macdonald ruhában.Northfoto

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Philips szerint ezek a ruhák baromi kényelmetlenek is, amellett, hogy egész este lehet amiatt aggódni, mije lóg ki belőle az embernek, még fázhatnak is az efféle ruhákban a színésznők. A britek az alig valamit takaró ruhákat WBD-nek, Why bother dress-nek nevezték el, azaz tök fölösleges ruhának, ugyanis aki ilyet visel, az akár bugyiban is megjelenhetett volna, fölösleges dollár-ezreket fizetni az átlátszó divatkreációkért.

A Dr. House-ból ismert, szendének tűnő Jennifer Morrison is beállt a sorba.
A Dr. House-ból ismert, szendének tűnő Jennifer Morrison is beállt a sorba.Northfoto

Mivel koreográfusként dolgozik, Arlene Philips is sokszor vonult már vörös szőnyegre, azt állítja, mindig elegáns kis fekete ruhában, és nem is érti az új őrületet az áttetsző ruhákkal – jobban mondva érti: azért kell Jennifer Lawrence-nek levetkőznie, hogy sokkoljon valamivel. Mivel mindenki egyre többet mutat, muszáj neki is, mert valahogy el kell adni az új filmet.

Jaimie Alexander brit színésznő Azzaro Couture estélyijéhez biztos nem vett bugyit.
Jaimie Alexander brit színésznő Azzaro Couture estélyijéhez biztos nem vett bugyit.Northfoto

Philips szerint az a legrosszabb az egészben, hogy látszik a színésznőkön, hogy feszengenek a ruhákban, nem érzik a félmeztelen stílust magukénak: úgy tesznek, mintha tök lazák lennének, de látszik, hogy utálják a helyzetet, és az egészet azért csinálják, mert muszáj nekik.

Rita Ora talpig Dolce & Gabbana csipkében lép fel: mondjuk ő pont szokott ennél többet is mutatni magából.
Rita Ora talpig Dolce & Gabbana csipkében lép fel: mondjuk ő pont szokott ennél többet is mutatni magából.Getty Images

Ön szereti a villantós trendet?

Ezt persze csak maguk a celebnők tudhatják biztosan, de pár ruhát elnézve hihető, hogy egyszerűen szégyellik magukat a vakuk kereszttüzében.

Önnek hogy tetszik a villantós designerruhák trendje? Szépnek és érdekesnek találja őket, vagy inkább kicsit szánalmasnak tartja, hogy így kell egy filmet beharangozni? Vagy ezt is a divatvilág arroganciájának tudja be?

A Daily Mail cikk szerzője , Arlene Philips koreográfus, és nem híve a villantásnak. Ki hinné, hogy 70 éves?
A Daily Mail cikk szerzője , Arlene Philips koreográfus, és nem híve a villantásnak. Ki hinné, hogy 70 éves?Tim P. Whitby / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek