no

Rihanna a múlt hét legrosszabbul öltözött híressége?

Drew Barrymore elég magasra tette a lécet zöldes estélyijével, de április utolsó hetében páran megpróbáltak felnőni hozzá: Rihanna Katy Perryvel, Teri Hatcherrel, Vanessa Hudgenssel és Kelly Osbourne-nal versenyez a közelmúlt legrosszabbul öltözött celebe címért. A MET gála egészen szürreális költeményeinek külön cikket szenteltünk, azokat itt nézheti meg!

Rihanna április 30-án a Da Silvanóba indult vacsorázni New Yorkban, egy elég eklektikus szettben. Nekünk kifejezetten tetszik a színes, mintás, bőrből készült Mary katrantzou felső és a fekete Siwy márkájú sorttal sincs gond, de a nude Tom Ford csizma-szandál túl durva. A bondage-stílusú, hosszú szárú lábbeli már Anne Hathaway-ből is hülyét csinált, és még az extrém ruhákban általában jól mutató Rihannának is borzalmasan áll. Olyan, mint egy gyógyászati segédeszköz.

Vanessa Hudgens még Rihannán is túltesz, flitteres, mintás, barnás miniruhájában, melyben akár siófoki bulitúrára is indulhatott volna. De nem Siófokra, és nem is vidéki búcsúba ment, hanem Las Vegasba az MGM új éttermének megnyitójára – mondjuk a képek alapján ez kábé akkora súlyú esemény lehet, mint egy jobb halléfesztivál. A színésznő ruhája az AllSaints márka Dreamcatcher névre hallgató darabja, de hiába a szimpatikus név, nem néz ki jól. A galériában megnézheti, mennyire nem.

Hasonlóan rossz miniben jelent meg Kelly Osbourne egy Sydney-i magazin-premieren, április 30-án. A műanyag terítő és melltartó szerelemgyerkének tűnő ruha nem is értjük, miért tetszett meg a Fashion Police című műsorban remeklő Osbourne-nak, akit korábban amúgy pont nem kifinomult stílusáról ismertünk – de a Divatrendőrség című műsor elvileg kötelez, ugye.

Teri Hatcher a kaliforniai Glendale-ben szervezett egy jótékonysági, celebes garázsvásárt, ahol nagyon boldogan pózolt egy állatmintás tunikában, amihez nehéznek tűnő, alacsony sarkú bokacsizmát vett fel. A nyári ruha és a velúrcsizma együtt nem mutatott valami jól, a világos színű lábbeli ráadásul optikailag nagyította Hatcher hatalmas lábfejét – erről a galériában talál képet.

Ki a legrosszabbul öltözött?

A végére hagytuk Katy Perry-t, akivel valami történhetett az utóbbi időben, mert egyre rosszabb, egyre csicsásabb szettekben jelenik meg: április 30-án talpig Pradában ment filmpremierre, de a szett egyáltalán nem illett hozzá, azt meg nem tudjuk eldönteni, hogy a színe, vagy a mintája volt-e rondább.

Május 5-én virágkoszorúval a fején szaladgált az énekesnő New Yorkban, akkor a Met gála egyik előbulijára igyekezett egy nagyon eklektikus szettben. Ha nem gondolnánk, hogy csúcstervezők munkái lógnak rajta, azt hinnénk, rászakadt a bálás turi.

Ön szerint melyik híresség nyúlt legjobban mellé az utóbbi hetekben? Rihanna a lábsínt idéző combcsizmával, Vnaessa Hudgens a csicsás minivel vagy Kelly Osbourne a műanyag köténnyel? Esetleg Teri Hatcher idegbeteg, plasztikázott kaliforniai feleségekre illő, közönséges szettje volt ön szerint a legrosszabb, vagy Katy Perry stílusváltása előtt áll teljesen értetlenül? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra