Susan Sarandon alig tűnik idősebbnek a saját lányánál

A 65 éves Susan Sarandon alig néz ki idősebbnek 26 éves lányánál, Eva Amurri Martino-nál, akivel együtt szerepel a Neiman Marcus luxusáruház Art of Fashion fantázianévre keresztelt kampányában. A Mark Abrahams által fotózott képeken nagyon jól kijön, mennyire hasonlít egymásra a színésznő és lánya, arcformájuk, szemeik, hajuk árnyalata is ugyanolyan – bár mint sokminden a képeken, a hasonlóság egy része is valószínűleg az utómunkának köszönhető.

Susan Sarandon Oscar de la Rentában néz a semmibe.
Susan Sarandon Oscar de la Rentában néz a semmibe.

A Neiman Marcus tavaszi kínálatából csak nagyon márkás, értsd Prada, Burberry Prorsum, Donna Karan, Gucci, Valentino, Armani, Etro, Vera Wang, stb. ruhákat válogattak össze a kampányba, a fotózásról itt kisfilm is látható, és a képeken látható ruhák pontos árait is meg lehet nézni - több ezer euróról van szó cucconként.

Eva Amurri Giorgio Armaniban
Eva Amurri Giorgio Armaniban

A fotók az online felületen kívül a Neiman Marcus saját magazinjában, a The Bookban is kijönnek majd. Amurri Martino Sarandon és Franco Amurri (rendező) kapcsolatából született, a színésznő Tim Robbinsszal együtt nevelte fel. A lány is színészkedik, eddig az Így jártam anyátokkal című sorozatban tűnt fel – írja a Daily Mail.

Szintén Amurri egy Burberry Prorsum kabátban
Szintén Amurri egy Burberry Prorsum kabátban
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek