Meghalt Luisa Mattioli olasz díva, Roger Moore harmadik felesége

Nyolcvanöt éves korában meghalt Luisa Mattioli olasz színésznő, aki 24 évig volt Roger Moore felesége – írja a DailyMail.

A színésznőnek három gyereke született a James Bond-sztártól, akivel az 1961-es A szabin nők elrablása című olasz kalandvígjáték forgatásán ismerkedett meg. A pár 1993-ban szakított, majd 2002-ben hivatalosan is elváltak, miután Sir Roger elhagyta Luisát a legjobb barátnője miatt.

Miután sikerült egy kicsit oldani a feszültséget, Moore, aki 2017-ben, 89 éves korában hunyt el, hatalmas összeget, mintegy 10 millió fontot adott volt feleségének.

GettyImages-1195568805
Anwar Hussein / Getty Images Hungary

A hírt egyébként a házaspár legidősebb fia, Geoffrey Moore erősítette meg Svájcból, ahol a színésznő is élt. Egy másik családtag azt mondta: „Luisa egy ideje beteg volt, az elmúlt időszak nehéz volt az egész család számára." Beszélt arról is, hogy annak ellenére, hogy nem túl szépen váltak el Rogertől, a színész halála előtt kibékültek.

Luisa Mattioli 1936 márciusában született az olaszországi San Stino di Livenzában, Venetóban. Nyugat-Európa legrégebbi filmiskolájában képezte magát, mígnem 23 évesen szerepet kapott az 1959-es, A nagy támadás éjszakája című olasz drámában, amelyben szobalányt alakított, és két évvel később találkozott későbbi férjével.

Oszd meg másokkal is!
Mustra