Így napozhatsz hason fekve terhesen

Oké, hogy jön az ősz, de amíg még jó idő van, lehet menni strandolni. Kismamáknak is, hason fekve is. Többen is előálltak már várandósok számára tervezett, pocaknyílással ellátott matraccal, most itt egy újabb verzió.

Várandósnak lenni szuper dolog, van azonban néhány helyzet, amikor a nagy pocak némileg akadályoz. Ahhoz például nehéz hozzászokni, hogy egy jó ideig nincs hason fekvés. Ezt a problémát hivatott kiküszöbölni az a pocakméretű lyukkal ellátott matrac, amely egy anyákra fókuszáló alkalmazás jóvoltából került a Cosmopolitan látóterébe.

Úszó erőd

Az új prototípust egyelőre csak egy nyereményjáték nyertesei kaparinthatják meg, de szerencsére más hasonló matracok és párnák is elérhetők akár az Amazonon is. 

A nagy pocakok elhelyezését megkönnyítő és páratlan haskomfortot ígérő matracok egyike még állítható méretű lyukkal is rendelkezik. Ez nagyjából 13.000 forintba kerül, de létezik egyszerű, a fenti változathoz hasonló, és a méretes pocakok számára kialakított lyukkal felszerelt variáció is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek