3 nyári tábor, ahol még van szabad hely

Ha te is az utolsó pillanatban kapnál észbe, vagy valamiért még mindig van pár szabad nap, amikor nem tudod hova teszed majd a gyereket nyáron, ne aggódj, van pár tippünk!

A nyári szünet ebben az évben is tizenegy, azaz 11 hét, amit iskolás korú gyerekekkel nehezebb, óvodással egy kicsit könnyebb, de semmiképp sem egyszerű beosztani. Persze ki lehet venni 2-3 hét szabadságot, meg el lehet küldeni őket a nagyszülőkhöz (már ahol vannak kincset érő, bevethető nagyik és papik), de attól még a szünidő nagy része ott marad, a gyereket meg valamivel le kell kötni. Tehát marad a tábor, amit egyébként a gyerekek legtöbbször imádnak, úgyhogy gyorsan megnéztük, hol vannak még szabad helyek. 

Számítástechnika és business tábor kezdőknek: Logiscool

Fél nap élményalapú alkotás számítógépeken, mobilokon vagy robotokkal és fél nap játékos program várja a gyermekeket a Logiscool táborokban, többek közt szerkesztőségünk szomszédságában, az óbudai Flórián Udvarban. 

A mai iskolások rengeteget játszanak különböző kütyükkel, de kevesen vannak, akik az eszközöket kreatív alkotásra is használják. A Logiscool nyári táboraiban a gyerekek akár teljesen kezdő szinttől tanulhatják meg a videóvágás, a robotika, a mobil alkalmazás fejlesztés, a weboldal tervezés vagy éppen 3 dimenziós játékok programozásának alapjait. A fél napos oktatás mellett szórakoztató külsős programok is várják őket: közös zenélés, interaktív múzeumi tárlatvezetés, sportnap játékos vetélkedőkkel, mozizás és strand.

Idén első alkalommal az üzleti világ iránt érdeklődő gyerekek számára is indítanak táborokat, ahol megismerhetik a vállalkozások működésének alapjait. Csoportban együttműködve, vállalkozás ötleteket találnak ki, majd a kiválasztott projekteket kidolgozzák és a tábor végén egy prezentáció keretében be is mutatják azokat.

Szeptembertől pedig, délutánonként az iskolaidő után, korosztályuknak megfelelő kurzusokon várják vissza azokat a gyerekeket, akik kedvet kaptak a programozáshoz.

Logiscool Obuda elmenyalapu programozo iskola gyermekoktatas 360

Korosztály: 7-15 év, a tábor témájától függően

Időpont: 2018. június 18. - július 27., heti turnusokban, a hét 5 munkanapján, az oktatás mindennap 9-17 óráig tart

Ár: 46 200 Ft (teljes ellátással), a különböző kedvezmények összevont értéke akár 15% is lehet 

Helyszín: 1033 Budapest, Flórián tér 1. (Flórián Udvar, E épület, fszt.)

Elérhetőség: +36 70/370-6917, hello.obuda@logiscool.com, https://www.logiscool.com/obuda

Zoo tábor az állatok rajongóinak

Nem, nem egészen arról van szó, hogy az állatkerti táborban a gyerekek vég nélkül simogathatják az állatokat. Na jó, egy párat mégis, például a cukormókust. És meg lehet etetni a tapírt is. Az Állatkert napközis táborában a gyerekek úgy tanulhatnak az állatokról és a természetről, hogy testközelből meg is nézhetik őket. Persze benyúlni nem szabad hozzájuk, cserébe viszont megtanítják a lurkóknak, azt, amit a környezetórán csak könyvből vagy úgy sem tanulhatnak meg, vagyis azt, hogyan kell szépen bánni az állatokkal

Korosztály: 6-12 év

Időpont: június 18 és augusztus 31. között, heti 5 napos turnusokban, angolul is, reggel 7.30 és 16.30 között. 

Ár: 67.900 Ft/fő/turnus, amely tartalmazza az állatkerti belépőt is egészen év végéig. 

Helyszín:Cím: 1143 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.

Elérhetőség: M: +36 (30) 6393 009 zootabor@zootabor.hu

Pagony tábor

A budai, a zuglói és a debreceni Pagony könyvesbolt több tábort is szervez és még itt is lehet találni pár szabad helyet. Bár a Rumini alkotótábor elég gyorsan betelt, de a nagy érdeklődésre való tekintettel szerveznek még egyet, de lesz Lego tábor, Mesés Jóga Tábor, és még filmkészítő tábor is.   

Korosztály: 5-14

Időpont: június 18 - augusztus 3. heti turnusokban, reggel 9 és délután 5 között. 

Elérhetőség: 1114 Budapest, Bartók Béla út 5.

Bővebb információ: www.pagony.hu/tabor-jelentkezes

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek