10+1 vicces komment tanároktól

Mit csinál a tanár, aki ledobja az ékszíjat a diákjaitól? Hát viccelődik. Lazulós tartalom következik az év utolsó tanítási napjára.

Tanárnak lenni kemény munka, a gyerekek figyelmét nemcsak felkelteni nem egyszerű, de fenntartani sem. Vannak azonban olyan tanárok, akik nem szigorral vagy fegyelmezéssel vonják magukra a diákok figyelmét - és szeretetét - hanem a humorukkal. Ahogyan az ősz elején kiderült, szupertanárok nálunk is vannak, be is mutattuk, hogyan tanítanak, de most egy amerikai gyűjtés következik a Boredpandáról, neked melyik a kedvenced?

tanáros8
imgur

1. "Kérem, fogadja el ezt a delfinembert az összes rossz válaszért cserébe" - írta a diák a dolgozatára rajzolt kép mellé. A tanár pedig annyira jófej volt, hogy a "kiemelkedő alkotásért" nemcsak a vicces diáknak, de a teljesn osztálynak 4 plusz pontot adott. Szép munka!

tanáros2
Reddit

2. Nehezen mennek a vegyjelek? Pedig Lady Gagától is meg lehet ám tanulni őket, egy amerikai kémia tanár legalábbis becsempészett egy kis popot és máris könnyebben megy a tanulás.

tanáros5
Reddit

3. A gyűrűről még mindig mindenkinek Beyoncé jut eszébe? Itt az volt a kérdés, hogy miért vannak gyűrűk a Suturnusz körül, az egyik tanuló pedig azt válaszolta rá, hogy "Isten szerette és ezért gyűrűt tett rá". A tanár ugyan nem fogadta el a választ, de vette a lapot, és azt írta a dolgozatra, hogy a Szaturnusz nem egy szingli nő.  

tanáros6
imgur

4. Mit iszik a szomjas tanár a szünetben? Hát a diákok könnyeit. 

tanáros9

5. Állj fel és mondd el a kedvenc színed, melyik utcában laksz, mi a szerencseszámod?   

tanáros1
imgur

6. Amikor a tanárnő "Hozzá akarok menni Justin Bieberhez" ceruzát osztogat az vajon dicséret vagy büntetés?  

tanáros10
Reddit

7. Ez a fizika tanár is szeret Beyoncé Single Lady című slágerével viccelődni, az asztala melletti fotón ez áll: ha jegyet akarsz, a nevedet is írd rá a dogára. 

tanáros11
imgur

8. Ilyen fantasztikus jelmezt készített az én tanárom - posztolta egy diák az imgur.comon. 

tanáros7
imgur

9. Justin Biebert 10 m/s-mal horizontálisan ledobják egy 122,5 méter magas szikla tetejéről. Mennyi idő, amíg földet ér? Mennyi a horizontális elmozdulás? És mekkora Justin végsebessége?  

tanáros3
Reddit

10. A következő házi feladatokból lehet választani keddre: légy Kung Fu mester, válts vallást egy napra, viselj álbajuszt 24 órán keresztül, vess véget az éhezésnek a világon, találd meg az ősellenségeidet, férkőzz a bizalmukba, majd győzd le őket, lehetőleg valamilyen varázslattal, használj balzsamot a sampon előtt, aztán nézd meg mi történik. Na, te melyiket választanád? 

tanáros4
Reddit

11. Ki is magyarázhatná el jobban a csillagászati összefüggéseket, mint Darth Vader?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek