Spermadonortól esett teherbe, és végig randizta a terhességet

Alyssa Shelasky amerikai írónő egyedül akart gyereket nevelni, és miután teherbe esett, pocakosan is imádta a tét nélküli flörtölgetést.

A 38 éves, New Yorkban élő anya egy sor nehéz természetű férfi után döntött úgy, hogy elég volt a viharos, kissé talán kaotikus, de azért rengeteg örömet is szerző kapcsolatokból, és ideje végre családalapításba fognia. Mivel szemlátomást sem ideje sem türelme nem volt rá, hogy kivárja a megfelelő férfi felbukkanását, Alyssa elébe ment a dolgoknak, és egy spermadonor igénybevétele és az egyedülálló anyaság mellett döntött. Az írónő kalandjairól a Daily Mail írt. 

Túl vadak voltak

Alyssa amúgy mindig is szeretett volna gyereket, ez azonban egészen egyszerűen nem volt kivitelezhető a szilaj és csapongó természetű, nem éppen a megbízhatóságukról híres férfiak mellett. Egy olasz szeretőjével való szakítás után éppen ezért úgy döntött a negyven felé közeledő írónő, hogy egyedül is belevág a dologba. Az elhatározást tett követte, és Alyssa egy spermadonor segítségével hamarosan teherbe is esett.

Happiest girl in #Nolita to shop an XXL dress.

Alyssa Shelasky (@apronanxiety) által megosztott bejegyzés,

Mivel eleve fel volt rá készülve, hogy egyedül neveli fel a gyerekét, a terhessége alatt sem változtatott a hozzáállásán Alyssa, és bár senkivel sem feküdt le, ugyanaz a könnyed és flörtölős hozzáállás és immár tét nélküli randizgatás jellemezte a szerelmi életét, mint azelőtt. Nem is nagyon lepte meg, hogy a terhessége ellenére folyamatosan ostromolták a férfiak.

„Egészen elképesztően néztek ki a melleim! Kifejezetten szexinek éreztem magam, és lelkes voltam, ezt pedig mások is észrevették.” – így Alyssa, aki saját elmondása szerint nem nagyon gondolt arra a terhessége alatt, hogy a férfiakhoz fűződő viszonya valaha is megváltozhat. Ebben persze nem volt igaza, a most kétéves Hazel megszületése óta ugyanis szóba sem jöhettek nála azok a férfiak, akik megbízhatatlannak és éretlennek bizonyultak.

Proof of what happens when you pray REALLY hard for something ;) #OneMoreMonth #Babygirl #OhMyG-D #Dumbo #Chabad

Alyssa Shelasky (@apronanxiety) által megosztott bejegyzés,

Csak könnyedén

Ez a könnyed és játékos hozzáállás egyébként ebben az esetben úgy tűnik kifizetődött, Alyssa ugyanis nem sokkal a kislánya születése után találkozott is egy férfivel, aki minden szempontból megfelelt az elvárásoknak.

„Eszembe se jutott, hogy a párkeresés vagy a randik miatt aggodalmaskodjak. Mióta velem van a lányom, tudom, hogy minden lesz – mondja Alyssa, aki hét hónappal Hazel születése után találkozott a jelenlegi partnerével. „Imád minket, ahogy mi is őt.”

És hogy mit javasol a többi egyedülálló szülőnek? Azt, hogy élvezzék a randizást, élvezzék a borokat és a vacsorákat, és ne görcsöljenek azon, mi lesz a végeredmény. Ha valami más is történik, az csak a hab a tortán. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek