A legbunkóbb dolgok, amiket terhes nőnek mondani lehet

Azért az valószínűleg ritkaságnak számít, hogy valaki a friss várandós lelövetésével fenyegetőzzön.

A Daily Mail egy anyák által látogatott fórum segítségével gyűjtötte össze, mik a legdurvább és leggyakoribb inzultusok, amelyekkel meg kell birkóznia egy terhes nőnek.

Itt van például az az anya, akinek a főnöke azt találta mondani, amikor terhes lett, hogy „ezért bizony agyon kéne lőni”. A legtöbben persze a méretüket ért megjegyzések miatt panaszkodnak, de akadt egy-két anya, akinek tényleg rendesen kijutott a meggondolatlan, sértő és ostoba megjegyzésekből. 

Az méreg!

Az anyuka, aki megkapta, hogy a természetes szülés egyenes úton (és „jó okkal”) oda vezet majd, hogy elhagyja a férje, többek között azzal a jótanáccsal is gazdagodott a terhessége alatt, hogy „aki nem szoptat, az mérget ad a gyerekének”. Ja és hogy „gusztustalan és minden méltóságot nélkülöz”, ahogy a szülés alatt kinéz egy nő.

shutterstock 119241289

Nő egyáltalán az ilyen?

A természetes szülés mellett is lehetséges persze ostoba és sértő módon állást foglalni. Egy apuka szerint például, aki a császárt választja, „az nem is igazi nő”. Úgy tűnik tehát, még mindig rengetegen vannak, akik nem tudják mikor, kell befogniuk a szájukat. Jó példa erre az az anyós is, aki a leendő unokájának ultrahangos képe láttán azt találta mondani, hogy az bizony nem sikerült túl jól, az ő lányáról ugyanis sokkal szebb képek készültek. Természetesen ezután elő is kapta a „jobb minőségű” felvételeket, hogy be is bizonyítsa a dolgot.

Hármas ikreket vársz?!

A legtöbben úgy tűnik, még annak se tudnak maradéktalanul örülni, ha valaki előhúzza a szemlátomást még mindig viccesnek tűnő „Wow! Hárman vannak odabent?” megjegyzést. Hallatlan! Az „ugyanolyan széles vagy oldalról, mint elölről” jellegű észrevételeket szintén nem kedvelik az anyák, érdemes tehát úgy általában elkerülni a terhes nők méretével kapcsolatos megjegyzéseket. Pláne akkor, ha csak pár perce ismeri valaki a „haataaalmas” anyukát. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra