Kvíz: kipakoltuk a táskáinkat, te tippelj, kié!

Mindig érdekelt, mit tartanak mások a társkájukban? Most kiderül, ráadásul még azt is megtippelheted, hogy férfi vagy nő, gyerekes vagy gyermektelen az illető. Hajrá!

A táskánk a lelkünk tükre? Nagyon reméljük, hogy ez az állítás nem igaz, ellenkező esetben a legtöbbünk lelkében elviselhetetlen káosz uralkodna, amiben semmit nem találunk meg. Sőt, tele lenne morzsával, meg a gyerek átázott, büdös zoknijával.

Senkit nem akarok meggyanúsítani, hogy hasonló elfoglaltságai voltak, de gyerekkorom egyik kedvelt szórakozása volt az éppen elérhető táskák tartalmában kutatni. Mondjuk ez a szenvedély nem korlátozódott csak a táskákra, jöhetett fiók, polc, szekrény, bármi, ami személyes dolgokat rejt, és kiinduló helyzetben be van zárva. Az apró (és nagyobb) titkok tárhelyei ezek, és a tartalmukból nagyszerűen lehet következtetni a tulajdonosuk személyiségére.

Ezzel a bűnös szórakozással szeretnénk most megajándékozni olvasóinkat: virtuálisan kutakodhatnak szerkesztőségünk tagjainak táskájában, és még csak morzsás/csokis sem lesz a kezük! Csak annyit kérünk: válaszolják meg kérdésünket, miszerint egy anya/apa, vagy egy gyermektelen férfi/nő táskáját látják a képen!

Jó kutakodást mindenkinek!

A játék lezárult.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek