Csubakka hercegnő lett, és jól áll neki!!!

Csubakka elképesztő transzformáción ment keresztül, a 3 éves amerikai kislány, Sophie örömére – ugyanis a gyereknek az volt a kívánsága, hogy a Csillagok Háborúja eme karakterét, fidres-fodros szoknyában láthassa, ráadásul egy születésnapi torta díszeként. Irtó vicces dolgokat tudnak kitalálni a gyerekek, mint például ez a „hercegnő Csubakka” is, és ha olyan jó fej szülei vannak, mint ennek a lánynak, akkor ezek rendre meg is valósulnak. Jó, egyébként azért már abból is sejthető, hogy milyenek a szülők, hogy a hároméves egyik kedvenc karaktere a csupaszőr vuki.  

j3mpu2Z

„A lányom Csillagok Háborúja témájú születésnapot szeretett volna - mondja az anya. Úgyhogy megvettem ezt a Csubakka babát azzal a reménnyel, hogy hátha találok olyan cukrászatot ahol el tudják készíteni amit a gyerekem kigondolt. ”

Sajnos az anya nem járt sok sikerrel, de végül a család egyik barátja felajánlotta, hogy a Csubakka „babát” beépíti a tortába úgy, hogy az gyönyörű hercegnő ruhában fog majd díszelegni. Mi Hamupipőkét véltük felfedezni a ruhában és a színkombinációkban és könnyesre röhögtük magunkat a remekművön. Na, nem azért mert annyira béna lett, hanem mert tényleg irtó vicces Csuvi a hercegnő kosztümben. Köszönjük az élményt Sophie-nak és a megvalósítóknak is! És most jöjjön a torta:

JbJH2Np
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek