Kockahasa van, pedig jövő héten szül

Nem tudjuk, hogy Sarah Stage szándékosan provokál, vagy csak éli az életét, amit felkapott a média, mindenesetre az egykori fehérneműmodell hiába szül pár nap múlva, még mindig olyan szelfiket lő magáról, amelyeken kockahasa van.

A nyolchónapos állapotról a Velvet már egyszer írt is, a témával kapcsolatban pedig Béres Alexandra is elmondta a véleményét, most pedig egy újabb fotót osztott meg instagramos követőivel "10 nap és találkozunk!" címmel.

Mivel egy kiadós vacsora után nagyobb hasunk van, felmerült kérdésként, hogy Stage belső szervei vajon hol helyezkednek el? Persze az is igaz, hogy a modell nagyon magas, ami eleve segít abban, hogy relatíve kisebb hasa legyen, hiszen hosszában is több a hely, ráadásul roppant fitt és sportos életet élt mindig is, vagyis valószínűleg a hasizmai is lényegesen feszesebbek voltak a terhesség előtt, mint átlagos földi halandónak.

ajanlo
Instagram / sarahstage

Na de, ha benne van egy átlagos háromkilós gyermek, a magzatvíz, méhlepény, és vannak még belső szervei is, akkor nem kéne nagyobbnak lennie, mint mondjuk barátnőjének ezen a képen (amire egyébként nem tudunk mást mondani, mint hogy ez a fotó maga a megtestesült szemétség)?

Tényleg ennyit számít az izmos hasfal? Esetleg jó szögből fotózza magát? Készítettünk egy szavazást, ahol elmondhatja, ön mit gondol, ha pedig mondanivalója van, a poszt alatt kiadhatja magából.

Mindenesetre gyors és komplikációmentes szülést, és egészséges babát kívánunk neki.

Ön mit gondol?

Oszd meg másokkal is!
Mustra