Akciósan most csak 1890 a jó jövő a gyereknek!

Nem túlszínvonalas dolog mások hitrendszerén rugózni, nem is igen tennénk, ha csak arról lenne szó, hogy valaki éppen a Ji Csing (vagy Ji King) alapján éli az életét. A 3 ezer éves kínai Változások könyve sok ember szerint alkalmas arra, hogy útmutatást adjon az életben, filózófiai tartalma elvitathatatlan.

Végül is, ezek alapján nyilván az ellen sincs kifogásunk, hogy bárki a gyereke jövőjével kapcsolatban is használja ezt a művet, bár az eredeti könyvből mára leginkább az instant jóslási szisztéma maradt meg.

Még az se akkora ciki, ha valaki erre felépít egy weboldalt, de mély filozófiai jártasságában addig már nem jut el, hogy a Változások könyvének eredeti neve létezik magyar átiratban, nem I-Ching-ként néven szokta emlegetni, már aki szokta egyáltalán emlegetni.

Az viszont már röhejes, hogy az ókori kínai filozófia öt perc alatt összerakott magyar weboldalán az intant jóslás (ingyenes!!!) egyből üzleti tevékenységgé is válik, mert ha megjósoltuk a gyereket, azonnal meg is rendelhetjük neki a megfelelő bodyt, csak most, akciósan 1890, még kapnak ezer forint engedményt.

"Fontos, hogy kizárólag jó szándékkal tegyél fel kérdéseket! Egy számot és egy hozzá tartozó jelentést fogsz kapni. Egy jelet, amellyel ellátott body-t, viselhet a gyermeked, és így, a szimbólum erejével élete, sorsa könnyebbé válik. Ugye milyen nagyszerű ajándék lehet ez egy születendő kisbabának is?"

Könnyedség, nyugalom, zavartalanság - Mintha már születésekor látszódna rajta: vele semmi gond nem lesz. Rengeteget alszik, nyugodt és kiegyensúlyozott. Sokat várhatunk még tőle!
Könnyedség, nyugalom, zavartalanság - Mintha már születésekor látszódna rajta: vele semmi gond nem lesz. Rengeteget alszik, nyugodt és kiegyensúlyozott. Sokat várhatunk még tőle!

Ugyanitt nyugati- és kínai asztrológia is rendelhető, az ár ugyanannyi. Na de mi ez, menő vagy ciki?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (540) (486) Ciki!
Mustra