Fogadjunk, nem látott még három évest így táncolni!

Az amerikai Ellen DeGeneres műsorában egy roppant cuki kislány, Heaven, bukkant fel még tavaly, akkor Beyonce egyik számára mozgatta csípőjét, koreográfus anyukájával egyetemben. Ezzel az akcióval egyébként nagyon népszerűek lettek, több, mint 3 millió letöltést generált ez a videó a youtube-on.

Múlt hét kedden Ellen ismét megvendégelte őket show-műsorában, és természetesen megint csak fergeteges táncot adott elő anya és lánya, Pharrel Williams kicsit túlhájpolt Happy című számára. A cukiságmérőt mégis az akasztotta ki, amikor a 3 éves Heaven Ellenhez beszélt: 

Elmondta, hogy anyjával együtt balettet, modern táncot és hip-hopot tanít gyerekeknek. Amikor Ellen megjegyzi, hogy négy évesen elég fiatal még ehhez, a kislány anyja kijavítja, hogy Heaven még mindig csak a harmadik évét tapossa. Erre Ellen megkérdezi a kislánytól, hogy mikor lesz 4 éves, mire a válasz: „amikor a születésnapom lesz!” Tényleg übercuki! Amikor a show házigazdája azt kérdezi a gyerektől, hogy ha nagy lesz akkor táncos lesz-e, mire ő azt feleli kérdő, kikerekedett szemekkel, "már most is az vagyok".

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.