Így élnek majdnem hétköznapi életet a celebanyák

Twitter, Instagram, Tumblr, remek eszközök arra, hogy a világ leghíresebb/leghírhedtebb anyukái is bebizonyítsák a rajongóknak, ők is csak ugyanolyan hétköznapi anyukák, mint amilyenek mi vagyunk. Vagyis, hogy a közösségi médiamegjelenésért felelős asszisztensük bebizonyítsa ezt. Iskolába készülődnek, szoptatnak, vásárolnak, vakációzni mennek, ilyesmi. Aztán néha kicsit félremegy a sztori, és a képeken muszáj röhögni. Összeszedtünk hat fotót a hírességek által közzétettek közül, amik, hogy is mondjam csak, hát tényleg pont olyanok, mint ha mi lennénk rajtuk. Majdnem pont olyanok, na.

Ne értsék félre, nem utálkozni meg irigykedni hívjuk önöket, nem fájnak ezek a fotók senkinek, inkább mulatságosak.

1. Hétköznap reggel Beyoncéval

beyonce-blue-ridiculous

Beyonce aTumblr fotóiközött tette fel ezt a képet, ahogyan a kis Blue-ról gondoskodik. Selyemköntösben, és 15 centis tűsarkú papucsban - ahogyan mi valamennyien öltözünk, amikor otthon vagyunk a kölykökkel reggel, és éppen kirázzuk a kisujjunkból, hogy mindenkinek minden cucca meglegyen aznapra.

2. Hillary Duff tömegközlekedik

hillaryduffairplane

Csak azért, mert valaki híres, még el kell jutnia A-ból B-be, nincsen ezzel máshogyan Hilary Duff sem, aki, hogy gyorsabban haladjanak, még a nyakába is veszi a fiát, Luca-t. A magánrepülőn, amivel mi valamennyien utazni szoktunk, amikor nyaralni megyünk. Bár ezen a fotón pont nem annyira látszik, de ha valaki szeretne tényleg elképesztően cuki gyereket nézegetni, érdemes végigpörgetni a sztár Twitter fotóit, mert ez a kölyök annyira cuki, hogy még. Ugyanitt kiderül, Hillarynál épp gardrób-ürítés van, nem tudom, ezt miért közölte, talán a szemfülesek jelentkezhetnek a potyadékra.

3. Giselle Bündchen és a #multitasking

gisele-multitasking

A modell #multitasking taggel tette közzé a képet az Instán. Multitasking - abban mindannyian jók vagyunk, csak amikor egyik kézben a porszívóval, a másikban a gyerekkel próbáljuk szájjal kavargatni a tűzhelyen a tejet, épp nincs ott senki, hogy fotózzon. Pedig pont ilyen szép képek születnének abból is.

4. Pink gyorsan megeteti a gyereket

pink-breastfeeding-instagram

Szoptatni kell, szoptatni mindenki tud, a szoptatás demokratikus, mi is így csináljuk. Na jó, esetleg nem ilyen menő neglizsében, tökéletes sminkkel és frizkóval mint Pink, hanem mackógatyában, a kinyúlt poló alatt tejfoltos szoptatós melltartóban, de ezeket, a csak a mi ignoranciánkból adódó apró különbségeket leszámítva egyébként tényleg pont így.

5. Kim Kardashian felöltözteti a gyereket

kimkardashianoscardelarenta

Kim Kardashian életében, a Twitter-frissítései alapján legalábbis, komoly szerepet tölt be a kis Észak Nyugat öltöztetése. Mindannyian tudjuk, milyen nehéz a gyerekeknek jó ruhákat venni, de ő erről a küzdelemről egy egész fotósorozatot is posztolt, amiben elpanaszolta, hogy alig talál valamit, mert minden túl egyszerű, vagy éppen túl csicsás. De hát erre vannak a barátok, arról is rendszeresen beszámol, amikor Oscar de la Renta vagy éppen Roberto Cavalli lepi meg a csöppséget (érdemes megnézni a szettet!) egy-egy pont jó, se nem csicsás, se nem uncsi darabbal. Pont, mint amikor mi kapjuk meg a kinőtt babaruhákat a barátnőktől.

6. Miranda Kerr játszótérre jár

mirandakerr

Nehéz eldönteni, hogy Miranda Kerr Instagram fotói között vajon azért van a gyerek mindig háttal, hogy védje őt, vagy azért mert nem találja elég szépnek, de a pozitív nap jegyében szavazzuk meg az első megoldást. Akármilyen is a gyerek, Miranda csak egy hétköznapi anyuka, aki kivitte a gyereket a játszóra. Amikor körülnézek a lakótelepi Máltain, ott is minden pont így van. Csak persze nálunk sokkal menőbbek a csúszdák.