Csizmás, a Kandúr többé nem Shrek mellékszereplője

- Igaz, hogy a macskák mindig talpra esnek?

- Nem, ezt csak a kutyák terjesztik rólunk!- válaszol remegő szájszéllel Csizmás, a Kandúr a szakadék szélén legújabb filmjében, ahol ezúttal főszerepet kapott.

Amerikában már október vége óta fut - másodszorra is a heti mozis toplista élén-, a hazai mozik pedig december első napjától kezdik vetíteni a Csizmás, a Kandúr amerikai animációs filmet. Mivel a 3D-s animáció nem az az olcsó műfaj, azért a produkció 130 millió dolláros költségéből 114 millió dollárt már kitermelt, és még nem mutatták be mindenhol.

A kardoskodó, szívet olvasztóan szemlesütő macsek karakterét pedig egyszerűen imádják az emberek. Oly annyira, hogy mivel kifejezetten jó közönségvisszhangot kapott a film az elővetítéseken, ezért állítólag a producerek most azon gondolkodnak, hogy ugyanolyan sorozatot készítenek belőle, mint a Shrekből, amelynek a kardos macska egyik mellékszereplője volt.

A történetben ezúttal egyszerre lázadó, hős és szerelmes lovagként láthatjuk viszont a Shrek univerzum legendás alakját, még jóval azelőtti időkben, hogy találkozott volna az ogréval. Csizmás Kandúr ezúttal igazi hősies utazásra vállalkozik: összefog a nagyokos Tojás Tóbiással, hogy ellopják a híres aranytojást tojó ludat. És persze megjelenik Kitty, az útjába kerülő lopós macskalány, aki szintén besegít a világ megmentésébe. Valódi kilenc életre szóló kaland nem csak Shrek-rajongóknak! 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek