Mától szavazhattok a rajzokra!

Lezárult a Poronty és a Dívány közös rajzpályázata. Számtalan kedves, ötletes karácsonyi szünidőről szóló rajzot kaptunk. Mától azonban, vasárnap éjfélig már szavazni is lehet a kedvenc, legötletesebbnek tartott alkotásokra.

A rajzokra az Indafotó.hu oldalon keresztül szavazhatsz, amihez Indapassra lesz szükséged. Az általad legjobbnak tartott rajzot Kedvencelheted, vagyis egy egyszerű kattintással a kedvencek közé teheted.

A képre kattintva az adott rajz oldalára jutsz az Indafotón belül, ahol a rajz felett a bal oldalon lévő "Kedvenc" kifejezésre kattintva szavazhatsz. Ha már korábban töltöttél fel indafotót, akkor a kép felett egyből megjelenik a szívecske és máris kedvencelheted.

Ha még nem vagy indafotós tag, de már bejelentkeztél indapassal, válassz magadnak egy indafotós nevet, ezt a kép alatt megteheted az indapass logós mezőben. Így már te is kedvedre kedvencelhetsz.

A rajzpályázat győztese az lesz, akinek a képét a legtöbb felhasználó a kedvencévé teszi.

Az egyik kis nyertesünk a Balocco Prémium Játékok jóvoltából egy komplett játékcsomagot vihet haza. Az ajándékcsomagban fürdőkádba vihető plüss állatokat találsz, fürdőport, amely színes zselévé varázsolja a fürdővizet, és Flippy-t, az örökmozgó delfint, akivel aztán tényleg nem lesz unalmas a fürdés.

A Dívány szerkesztősége is megszavazza külön a saját győztesét. Így két nyertest is vár valami meglepetés. Az a rajz, amelyik leginkább elnyeri a szerkesztőség tetszését, céges karácsonyi üdvözlőlapunkat fogja díszíteni.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.