Négyéves a Poronty!

Ma ünnepli negyedik születésnapját a Poronty. Az elmúlt évek alatt olvasóink száma megtöbbszöröződött, hatalmas közösség alakult ki, a maga pozitív és negatív oldalaival együtt. Néhány szerzőtől megváltunk, voltak, akik nem bírták az olvasók kritikáit, mostanra viszont egy erős, jó csapat alakult ki. Néhány hónapja sikerült Vakmacskát megnyerni, aki nélkülözhetetlen eleme lett a Porontynak. Együttműködünk a Gyermekévek.hu oldallal, ahonnan kedvenc britttudósaink mellett színvonalas, szakemberek által írt, egészségügyi témákkal foglalkozó cikkeket kapunk.

Állandó olvirünk lett Másutt és Panzej, akik a babanaplóik mellett további érdekes cikkeket írnak, valamint ne feledkezzünk el a többi olvasóról sem, akik rendszeresen küldenek jobbnál jobb írásokat, és színesítik a Porontyot. Fontos része lett az oldalnak a két tanácsadós poszt – az egyikben sürgős egészségügyi kérdésekre, a másikban mozgásfejlődéssel kapcsolatos kérdésekre válaszol csutkababa, illetve Wish. Szerkesztőként most az a dolgom, hogy megköszönjem mindenkinek a részvételt: az előzőekben felsoroltak mellett azoknak is, akik rendszeresen kommentelnek, és azoknak is, akik csak olvassák a Porontyot.

Szeretnénk, ha még jobb lenne a Poronty, ezért arra biztatunk mindenkit, hogy írja le, min változtatna a felépítésen, témákon, feldolgozás módján, stíluson, vagy bármin, ami nem tetszik. Érdekelne, hogy mi az, amivel elégedettek vagytok, miből van kevés vagy túl sok, szerintetek mitől lehetne még színesebb, izgalmasabb a Poronty. Amíg fogalmaztok, addig mi bontunk egy üveg pezsgőt és koccintunk rátok, mert nélkületek nem lennénk a leglátogatottabb baba-mama blog.

Oszd meg másokkal is!
Mustra