Bébidesszertet hív vissza a dm Magyarországon is

A dm Kft. elővigyázatosságból visszahívja a Babylove üveges bébiételét Magyarországon is - derül ki az üzletlánc pénteki közleményéből. A visszahívás oka, hogy Németországban üvegdarabokat találtak két darab babylove bio bébidesszertben.

A németországi esetet követően a magyarországi üzletek polcairól azonnal eltávolította a dm Kft. a 7 hónapos kortól adható babylove bio bébidesszert (joghurttal és vegyes gyümölccsel 190 g, gyártási szám: D0390, lejárat: 08.02.12.) termékeit, továbbá a fenti gyártási számmal kezdődő és 2012.02.08-as lejárati dátummal rendelkező teljes szériát visszahívja a forgalomból. A gyártási szám és lejárat a kupak peremén található.

A dm Kft. felhívja a vásárlók figyelmét arra, hogy akik az érintett gyártási számmal rendelkező bébiételből vásároltak, vigyék vissza bármelyik dm üzletbe, ahol igény szerint kicserélik a terméket, vagy megtérítik annak árát.

(Független Hírügynökség)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.