Válogat a gyerek? A megoldás: főzzetek együtt!

Karfiol

Mindenki tudja, hogy a gyerekeknek változatos, vitaminokban és ásványi anyagokban dús ételeket kell készíteni – de mindannyian tudjuk, hogy néha milyen nehéz meggyőzni a kicsiket arról, hogy nem csak mogyorókrémes kenyérből áll a világ. Négy, a konyhában és a gyereknevelésben egyaránt tapasztalt blogger – Fűszeres Eszter, Kicsi Vú , Lila Füge és a Praktikák sok gyerekhez írója, Maimoni segítségével most hétről hétre ötleteket kaphatsz ahhoz, hogyan vedd rá a porontyokat, hogy jóízűen egyenek a karfioltól kezdve a spenóton át a káposztáig mindent, amibe vitamint rakott a természet. A bloggerek tanácsokkal fűszerezett ételleírásait a C-generáció blogon olvashatod. Minden héten más alapanyagot járunk körbe, ami közös bennük: a sok C-vitamin.

Minden héten várjuk az olvasók receptjeit is a hét alapanyagából. A legötletesebb, gyerekekkel-gyerekeknek elkészíthető recepteket közzétesszük az oldalon, ahol egy hétig lehet szavazni a szerintetek legjobbakra. Az idén 10 éves Cebion cseppek jóvoltából a legjobb és legnépszerűbb recepteket értékes nyereményekkel jutalmazzuk. A konyhatündér apukák se tartsák vissza magukat, hiszen ebben a kategóriában különdíjat is kioszthat a zsűri!

Olvass, főzz, nyerj – részletek: c-generacio.blog.hu.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.