Manócsomag koraszülött babáknak

Amikor valakinek a saját gondja mellett még másokkal is van ideje foglalkozni, az talán a legmeghatóbb. A manocsomag.blogspot.com nevű blogot egy olyan anyuka indította, akinek koraszülött ikerfiai voltak, és megtapasztalta, mennyi nehézséggel jár egyrészt a koraszülöttség maga, másrészt az igen apró, 44-50 es ruhák beszerzése.

Forrás: manocsomag.blogspot.com
Forrás: manocsomag.blogspot.com

Annál is inkább, hiszen az ember többnyire nem számít koraszülésre, így ezeket a kicsi ruhákat, hirtelen, nagy mennyiségben kell beszerzni. Mivel ezeket a ruhákat alig 1-2 hónapig használják a gyerekek, az anyuka összepakolta az egészet, feltette a blogjára, és elkérheti mindenki, akinek szüksége van rá.

Eddig 3 ikres, és két darab egyszemélyes csomagot állított össze, és azt kérésre bárkinek elpostázza, az anyukák pedig használat után visszajuttatják. Orsi, a blogíró folyamatosan bővíti a csomagot, az elhasználódott ruhákat, bodykat pedig lecseréli. Minden csomagban van fejenként tíz darab body, tíz darab rugdalózó, valamint sapka, hálózsák, kiskabát. A manócsomagot, ahogyan Orsi nevezi, már 104 kisbaba hordta, öt év alatt tehát rengeteg koraszülött kisbabát öltöztetett fel csinos ruhákba. A blogon találunk képeket az eddigi ruhatulajdonosokról, és információt szerezhetünk a szabad ruhacsomagok számáról is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra