Emeld ki gömbhasad leértékelt kismamaruhákkal!

Van olyan kismama, akinek a rekkenő nyári hőségben is fontos, hogy jól nézzen ki. Vagy csak maga miatt, vagy mert dolgozni jár, emberek közé, vagy egyszerűen csak hangsúlyozni akarja gömbölyű formáját. A nyári kismamadivat nekik kedvez, rengeteg feltűnő és/vagy csinos ruhadarab közül válogathat, aki betér egy kismamaboltba. A Poronty egy Lövőház utcai kismamaboltban járt, ahol feltérképeztük az idei nyár pocakos divatját.

Kismamadivat

Sok szép és drága holmit találtunk, volt, amelyik ruha árának láttán mi, sokat látott porontyosok is kis híján szívinfarktust kaptunk. A „minek terhesruhát venni, jó lesz a férjem kinyúlt pólója is"- hozzáállású anyukák jobb, ha nem olvasnak tovább. Nem átallunk ugyanis húszezer forintnál is többe kerülő ruhát és ötvenezres pelenkázótáskát is ajánlani az ínyenceknek. Jó hír viszont, hogy a kismamaboltokat is elérte a nyári leértékelés-hullám, így jó pár nyári darabhoz közel féláron juthatunk hozzá és hol van még a nyár vége!

A nagy melegben jól tud esni egy természetes anyagokból készült, ujjatlan, kifejezetten pocakosoknak való felső, amelyhez 3990 forinttól lehet hozzájutni. Ugyanennyibe kerül a feszülős, spagettipántos top is, amelyet szintén nagyon kedvelnek a kismamák. Kedvencünk a hófehér „boy or girl" feliratú rövid ujjú póló, amelyet egy mell alatt vezetett fekete-fehér övvel lehet feldobni, de hasonló módon hordható az időközben 6490 forintról 3490-re leértékelt, felül gombokkal díszített, csíkos, ujjatlan top is.

Ujjatlan pamutruhát is vehetünk tízezer alatt, sőt, egy zöld pólóruhát ott jártunkkor áraztak le 3490 forintra, így olcsóbban tudtuk volna megvenni, mint egy mezei pólót. Szintén olcsóbban adják másik kedvencünket, a három színű spagettipántos mama licious ruhát, amely ára így szintén a tízezres lélektani határ alá került. Azoknak is találtunk felvennivalót, akik esküvőre vagy egyéb elegáns helyre készülnek: egy törtfehéres-szürkés alkalmi selyem ruha, amelyben a pocak is elfér, 25.990 forintba kerül. Szerintem ez olyan fazon, amelyet terhesség után is lehet hordani.

Nyár lévén nem igazán foglalkoztunk a hosszú nadrágokkal, egy fehér farmernadrág került csak a fotógalériába, amely elég vékony ahhoz, hogy ne süljön rá az emberre és az ára is baráti: a nyári árleszállításnak köszönhetően 8.990 forintért lehet hazavinni. Lehetőleg olyannak, aki tud rá vigyázni és nem eszi le tabascóval az első ebédnél. Aki pedig ragaszkodik a minőséghez és Anettkához hasonlóan csak bőrben tudja elképzelni az életét, az megveheti a citromsárga, finom bőrből készült pelenkázótáskát, amelyért 50 ezer forintot kérnek. Ezt sajnos nem értékelték le.

Legnagyobb örömünkre itt lehet kapni azt a fehérnemű márkát, amelyet 2008 év elején ajánlottunk, ám akkor még csak Svájcban és Spanyolországban árulták. A mostani kollekcióból a kedvencünk egy 10.990 forintos fekete csipkés szoptatós melltartó, alig várom, hogy megszülessen a baba és tejtől duzzadó kebleimet egy ilyenbe vagy ehhez hasonló szexi melltartóba rejthessem. Már ha az első időkben lesz energiám és kedvem a saját testemmel is foglalkozni. De ez már egy másik poszt témája lesz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek