Anya kedvence: az etetőkanál és a fogkefe tanulószett

Olyan tárgyakat, eszközöket keresünk, amelyek egyszerűségüknél vagy praktikusságuknál fogva megkönnyítik a kismamák, édesanyák életét. Elsőként Mesi nevű olvasónk által beküldött gyerekcuccokat mutatunk be. További terhességben és gyermeknevelésben nélkülözhetetlen tárgyak fotóit és leírásait várjuk erre a címre.

Etetőkanál

etetokanal

"Két darabot árulnak összecsomagolva. Eredetileg az unokatesómnál láttam, még pocakosan, aztán vettünk Csipetnek, nagyon bevált.

Pont babaszáj méretű, a nyele az én kezemnek kényelmes, a kanál végén az a gumicsík elszíneződik ha túl meleg az étel.

Természetesen ez nem mérvadó, a hőmérsékletet az ujjammal biztosabban meg tudtam állapítani" - írja Mesi.

 

Fogkefe tanulószett

fogkefe

"A fogmosást nem lehet elég korán kezdeni!

Az a buzogány formájú pedig pont megfelel a kis felfedezőnek, akinek foga még nincs, de mindent a szájába vesz, így észrevétlenül megszokja, hogy fürdés után "fogmosás" van.

Ezek apró dolgok, és aki már túl van legalább egy gyereken, biztos ismeri, de talán segítség lehet egy kezdő anyukának "- számol be Mesi.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.