Pocakot villantanak a kismamák

Bár a nap az utóbbi időben inkább átállt a sötét oldalra, (értsd, egy naptej nélküli félóra után érezzük, hogy valami gáz van, mert leégett rólunk a külső réteg), azért sokan vagyunk, akik szeretünk napozni. Egy kismamát sem kell máglyára vetni, ha kimerészkedik lenge ruhában. Főleg, ha szeretné habtestét megmártani valamilyen vízben. Igen ám, de mi legyen rajta? Egy krumpliszsák? Vagy búvárruha? Esetleg egy nagyobb szatyor? Nos, mivel az emberek így is, úgy is megbámulják a parton flangáló nagypocakot, gyakorlatilag tökmindegy. Ha azonban mi vagyunk, aki a pocakot viseli, egészen biztosan központi kérdést csinálunk abból, hogy milyen fürdőruhát vegyünk fel. Kismama fürdőruhamustra.


A nagypapa jégeralsója helyett természetesen egy sima régi bikinink is megteszi, akarom mondani megtehetné, ha mellben nem erősödtünk volna legalább egy méretet. Így valószínűleg be kell újítanunk egyet, s ha a bikini felé húz a szívünk, legyünk körültekintőek!

A hasat semmiképpen ne vágja be a fürdőruha alja, a legpraktikusabb darabok a csípő szabású bikinialjak, ami felett a pocak kedvére domborodhat. Ha takarja a hasunkat valami, ha nem, mindenképpen vigyázzunk rá, hogy közvetlenül ne érje a pocakot erős napfény. A biztonságot és a diszkrétebb hasvillantást egy lenge topszerű felsővel is megoldhatjuk. Ha nagyon trendi mamák akarunk lenni, akkor nem elégszünk meg a sima toppal, hanem olyan fürdőruhát veszünk, aminek a felsője hasonlít egy babydollhoz .

Ha történetesen a fenekünket nem akarjuk mutogatni teljes valóságában, akkor magunk köré tekerhetünk egy, a nem terhes nők körében is divatos strandkendőt, vagy vehetünk szoknyaszerű terhes fürdőruha alsót, ami bájosan lenghet alul, fölül pedig a fenti változatok bármelyike állhat. Sok kismama azonban egyáltalán nem lelkesedik a bikiniért, inkább egyrészes fürdőruciban vág neki a strandnak, a pocak lebarnulása ugyanis nyilván egyáltalán nem szempont ezekben a hónapokban. Nos, az egyrészes rajongótábor sokkal jobban jár, mivel a választék olyan széles, mint a horizont.

Választható sima úszócucc , amiben a has utat tör magának, ami persze vicc, mert egy sima úszóruhába soha életben nem préseli bele magát egy terhes anyuka. Így egyrészesből is célirányosan terhesrucit kell venni. Megbolondítható a fazon egy kis buggyal, összehúzással , ami teret enged a pocak tovább terebélyesedésének. Vegyük figyelembe, hogy egy szezon alatt mennyit nő a has, bizonyára nem elefánt terminussal számolunk, tehát 3-4 havi növekedést ér meg egy ruha.

Ha egészen biztosak vagyunk abban, hogy nem fogjuk a habok közé vetni magunkat és elég nekünk a strandon egy árnyas fa egy jó könyvvel , akkor egyrészt tutibiztos, hogy az első gyermekünket várjuk, másrészt nyugodtan beöltözhetünk Angelina Jolie-nak is. Remekül mutat egy lenge ruha-fehérnemű átmenet, ami az idei nyár nem terhes divatjában is megtalálható.

Legyünk tehát terhesen is szépek és csinosak, a napot pedig imádjuk továbbra is ésszel és mértékkel.
Oszd meg másokkal is!
Mustra