Papírjátékok kétbalkezeseknek húsvétra

Az emberek alapvetően két csoportra oszlanak. Vannak, akiknek a háztartásában a ragasztópisztoly olyan hétköznapi tárgy, mint máshol a cipőkefe, kezük alatt a tojáshéjak és a szalvéták mindenféle színes csodadologgá változnak, és természetesen mindeközben manuális tevékenységgel fejlesztik és szórakoztatják a porontyaikat, és még szeretik is csinálni. Ezt a csoportot képviseli nálunk Tünde, mint ezt már több posztban bebizonyította.


Vannak azok az emberek, akiknél gyakoribb a kiömlött, összetört, elkenődött, nem passzol, felemás szavak használata azonos tevékenység során. Nekik ajánlok most egy jó kis ajándék- és játékkészítő oldalt, amihez semmi más nem kell, mint olló, ragasztó, és egy jó színes nyomtató.

A The Toymaker! oldalon egy nagy csomó gyönyörű színű és mintájú papírjáték színes rajzát találhatjuk, melyet csak le kell tölteni pdf-ben, majd kinyomtatni, körbevágni és összeragasztani. Van köztük nyuszis tojástartó, pillangós kiskosár, állatkert, bababútor, hintalovacskázó törpe. Nagyobbaknak, felnőtteknek ajándéktartó dobozok, kártáyácskák. Ha valakiben van elég önbizalom, megpróbálkozhat a mozgó játékokkal is, csinálhat repülőt vagy gőzhajót. Mindegyik aranyos, de nem giccses, egyszerű és jól néz ki.

A Cootie Catcher magyar nevére nem emlékszem, de a velem egykorúak közül valakinek biztos eszébe jut, mert nagy divat volt általános iskolában ezzel szerelmet jósolni egymásnak.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek