Újszülöttet találtak a miskolci inkubátorban

Ismét újszülöttet helyeztek el Miskolcon, a megyei kórház bejárata előtti inkubátorban, a kicsi jól van, és időközben a mamája is megkerült - tájékoztatta Csiba Gábor igazgató-főorvos pénteken az MTI-t.


A gyermekmentő inkubátorban a napokban talált kislány már a nyolcadik csecsemő 1998 óta, amióta az inkubátort a kórház bejáratához kihelyezték - mondta Csiba Gábor. A kicsit az intézmény gyermek-egészségügyi központjában helyezték el, jól van.

Csiba Gábor azt is elmondta: ezúttal - a szokásostól eltérően - nem adtak nevet a kislánynak, mert időközben erős vérzésekkel egy nőt is beszállítottak a kórházba, akiről kiderült, hogy ő a gyermek mamája. Az asszony vélhetően lemond a csecsemőről, ezt valószínűsíti az a tény is, hogy az inkubátorba helyezte a kislányt - tette hozzá.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.