Paramamák kedvenc félelmei

A gyermek érkezése többnyire még a leglazább, legnyugodtabb nőkből és férfiakból is folyton aggódó paragépet csinál. Néhány hónap elteltével azért a többség rájön arra, hogy a gyerek nincsen cukorból, a második gyermeknél pedig már fel se néznek, ha mondjuk a csöppség feje egy sikertelen felállási kísérlet következtében koppan a padlón. Persze aggódni nem csak racionális dolgokon lehet.


Nekem kedvenc aggodalmaim közé tartozik a "jaj, miért nem iszik elég vizet, ki fog száradni a gyerek", a "leveszi a sapkáját, biztos meg fog fázni" (húsz fokban), és az "engem leköhögtek a metrón, most biztos hazaviszem a fertőzést".

A nagy félelmeink nyilván ugyanazok: a gyerek elveszítésétől való félelem, és az aggódás, hogy nehogy baja legyen. De mik azok az apróságok, amelyek miatt hétköznap is paráztok? És milyen módon igyekeztek megnyugtatni magatokat/párotokat?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.