A mesehősök életre kelnek

Meseíró, játékkészítő és „kedvenc mesehősöm” című rajzpályázatot hirdet a Pataky Művelődési Központ. A beküldött pályaműveket a Mesefesztiválon ősszel mutatják be, ahol a nyertesek értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak. Minden pályázó ingyen belépőt kap a Mesefesztivál mindkét napjára.Kedvenc mesehősöm rajzpályázat

Korhatár: alsó tagozatos diákok
A rajz mérete: A/4
A rajzon fel kell tüntetni a nevet, címet és telefonszámot.

Játékkészítő pályázat

A játékokat újrahasznosítható háztartási hulladékból kell elkészíteni (például papír, műanyagflakon, dugó, kupak), méretbeli megkötés nincsen. A játékon fel kell tüntetni a nevet, címet és telefonszámot.

Meseíró pályázat

Korhatár: gyerekeknek 7-18 év, felnőtteknek 18 év felett
A mesék terjedelme: maximum 5 A/4 oldal, csak elektronikus úton (nkriszta@patakymk.hu) beküldött pályaműveket fogadunk el!
A mese mellett fel kell tüntetni a nevet, címet, telefonszámot és emailcímet. A beérkezett mesék egy internetes oldalon lesznek olvashatók.

Beküldési határidők: június 30.
Cím: Pataky Művelődési Központ 1105. Budapest, Szent László tér 7-14.
Információ: 260-9959

A 2007. szeptember 8-9-ére hirdetett első Mesefesztiválon filmvetítéssel, színi előadásokkal, mackó-, baba- és bábkiállítással, mesekönyv vásárral, és a mesékhez kapcsolódó játékokkal és játszóházzal várják majd az érdeklődőket.

Mustra