Tepsi az égett szélek kedvelőinek

Jó hírünk van azoknak, akik a sütemények megpirult szélét szeretik a legjobban: szorgos amerikai kutatók feltaláltak egy olyan tepsit, amiben minden egyes szelet sütinek két jól átsült széle van.
A topológiai áttörés eredménye a mellékelt képen szemlélhető meg. Nem kell hát tovább eszegetnünk az unalmas belső sütidarabokat, és szomorkodni, amikor elfogynak a szélek: ezentúl minden süteményre demokratikusan két darab égett szél jut (de van, amelyek még egyenlőbbek).A U2 gitárosával megegyező névre (The Edge) hallgató tepsit a Baker's Edge online boltjában vásárolhatják meg, 34 dollárért (6200 forint). A postaköltség UPS gyorspostával pedig várhatóan legalább ugyanennyi lesz, de inkább több.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.