Jereme százhatvannal született

Valószínűleg szeretni fogja a gyorsaságot az a kisfiú, aki nem bírta kivárni, míg beérnek szülei a kórházba és az autójuk anyósülésén jött a világra, egy amerikai autópályán, közel 160 kilométer/órás sebesség mellett.Lisa méhösszehúzódásai hajnali háromkor kezdődtek, olvasható egy amerikai hírportálon. Férje 16 hónapos kislányukat elvitte a nagyszülőkhöz és hazament, hogy feleségét bevigye a kórházba, akinek ekkor 10 perces fájásai voltak. Az úton azonban a kontrakciók erősödni és sűrűsödni kezdtek.

„Úgy éreztem, nyomnom kell” – meséli az asszony. - A férjem azt mondta, ne nyomjak, inkább lélegezzek mélyen, de a légzéstechnika nem működött. Lisa nyomott egy „kicsit”, amitől jobban érezte magát. Jereme, az apa igencsak meglepődött, amint felkapcsolva a kocsi belső világítását, megpillantotta a baba fejét.

Hátradöntötték az ülés támláját, amennyire ez lehetséges volt, majd az apa fél kézzel az autót vezetve, másik kezével a baba fejét tartva segített a szülésben, hol az útra, hol a bébire nézve közben. Amikor megszületett a kisfiú, a házaspár megállított egy rendőrautót, amely felvezette őket az Ashland Memorial Kórházba.

„Jó, hogy van óra a műszerfalon – mondta az apa, – így pontosan tudom, hogy a fiam 4.35-kor született.”

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.