Színes víz folyik a csapból

Amikor a kisgyerek a kádban ül, fél pillanat alatt képes kinyitni a forró vizes csapot és leforrázni magát. Ennek kiküszöbölésére alkalmas lehet egy szerkezet, amely vörösre vagy kékre színezi a vizet, annak hőmérséklete szerint, így talán elkerülhetők a balesetek.

A kis hengert, amelyben led és elemek találhatók, a csapra kell szerelni; amikor átfolyik rajta a víz, akkor a szerkezet bekapcsol és a led megvilágítja a vizet. A hőérzékelős változat a 32 foknál melegebb vizet pirosra, a hidegebbet kékre színezi.Fürdeni nem szerető csemetéknél is beválhat az izgalmas színes víz, amely vonzóbbá teszi a pancsizást. Ha pedig éjszaka egy kis hideg vízre szomjazunk, villanyt sem kell kapcsolnunk, a csapból folyó jégkék színű víz sejtelmesen fénye nem fogja bántani a szemünket.

A piros-kék színnel világító kütyü 20 dollárért, míg csak kéken világító változata 13 dollárért kapható, igaz, csak amerikai szabvány csapokra szerelhető.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.