Óvszer a bugyiban

Érdekes alsóneműket dobott a piacra a Swanky or Spanky nevű brit cég, melyeknek különlegessége a hátsó részükön kialakított pici zseb, amelyben egy óvszer éppen elfér. Vége a „Jajj, nincs nálam óvszer” kezdetű kifogásoknak: Csak nyúlj hátra, drágám!Bár a termékkel valószínűleg a fiatalabb korosztályt célozták meg, simán el tudom képzelni, hogy egy szoptatós anyuka, aki egyéb fogamzásgátló módszert nem használ, az adott pillanatban egy laza mozdulattal elővarázsolja hátulról az óvszert. Kezdeményező típusúak elég, ha megriszálják a koffert párjuk előtt, aki látva a dudorodó gumit, veszi a lapot és kezdődhet a móka. Azért ha apuci alsóneműi között is találunk egy óvszertartós férfialsót, nem árt, ha gyanakodni kezdünk.

Azon is elgondolkoztam, hogy ha később a tinilányomon látnék-e egy ilyen bugyit, elvinne-e a szívroham, vagy örülnék, hogy ilyen előrelátó és óvatos gyerekem van. Remélem, erre az eseményre még sokat kell várnom.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.