Vigyázat, terhes nő vezet!

A női sofőrökről általában nincsenek túl jó véleménnyel az autóstársak, beleértve az azonos nemű vezetőket is. Romlik a helyzet, ha a nő másállapotba kerül, a vezetés mellett ekkor figyelnie kell a hányingerre, a szagokra, a vérnyomás-ingadozásra, az alvás- és evéskényszerre, továbbá a növekvő pocakméret okozta kellemetlenségekre.


"Az első súlyos jel az alsó rakparton jelentkezett. Normális tempóban haladván arra lettem figyelmes, hogy az előttem haladó jármű féklámpája világít. Viszont fogalmam sem volt, hogy mióta. Épp csak lassít, vagy már egy ideje nyomja a féket, és valójában áll. Egy-egy ilyen eset gyorsan visszarántja a földre az ábrándozó kismamát."

Hogyan vezet a terhes nő? Beszámoló a Totalcaron.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.