Elindult a babakötvény információs oldal

Sok szülő eddig úgy tudta, hogy születéskor negyvenezer forintos állami támogatást kap, de ennek akár nyolcszorosához is hozzájuthat. A most indult babakötvény weboldalon pontos információkat olvashatnak a 2006. év eleje óta született és születendő gyermekek után kapott babakötvénnyel kapcsolatban.


A babakotveny.info információs portál a babakötvény támogatási rendszerről ad teljes körű díjmentes tájékoztatást, a kormányrendelettől egészen a konkrét hitelintézeti termékek (Start-számlák) részletes adatlapjáig bezárólag.

A weboldalon babakötvény-kalkulátor is található, amely összegzi a gyermek 18 éves koráig befizetett pénzt, állami támogatásokat, hozamokat és a számlavezetési díjakat. Ezek mellett fórum is helyet kapott, ahol a látogatók megoszthatják egymással tapasztalataikat.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.