Diszkóruha síbakanccsal - öltöztetőkönyv

Vakációra induló főhősünk ruháinak kiválasztását bízzuk nyugodtan kislányunkra! Prémes sapka síeléshez, csillámos fejdísz a diszkóba, magas szárú bakancs sátorozáshoz. Négyéves lányom annyira belemerült az öltöztetésbe, hogy másfél évnyi szobatisztaság után bepisilt a játék közben.


A könyv már külsejében is különleges. Első borítójából kinyitható kisbőrönd emelkedik ki, belső lapjairól pedig különböző leszedhető ruhadarabok találhatók.

A történet rövid: Zsófi vakációzni készül édesanyjával, de még nem tudja, hova mennek, ezért elképzeli, hogy milyen ruhákat csomagolna be, ha síelni, sátorozni, vagy a tengerpartra utaznának. (Lány)gyermekünk segíthet Zsófinak a ruhák kiválasztásában, melyeket a valóságban is beletehet a bőröndbe, vagy akár rá is adhatja a könyvből kiemelt öltöztetőbabára. A könyv végén található kivehető, színes vakációnaplóban a gyerekek saját utazási élményeiket is megörökíthetik.

A könyvet lefordítva gyakran kinyílik a bőrönd és szanaszét hullanak a kiegészítők, ezért rendetlenebb családokban hamar el fognak veszni a különböző ruhadarabok. Az én lányom például már az első alkalommal elhagyta a diszkó- és a cserkészruhát.

Kreatív szülők további ruhákat és kiegészítőket gyárthatnak az öltöztetőbabára. Jó móka érdekes összeállításokat alkotni, például a nyári kalapot fél pár bundás bakanccsal és csillámos tornacipővel vagy a diszkóruhát cserkész sapkával és sícipővel kombinálni. Én legalábbis jól szórakoztam.

Varázslatos vakáció - Öltöztetőkönyv kivehető vakációnaplóval
Aréna 2000 Kiadó, Budapest, 2005.
2690 Ft, internetes ár 1000 Ft
14 oldal
Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek