![Vaníliásan is próbáld ki.](https://kep.index.hu/1/0/3971/39714/397145/39714583_b2c9749c981d79fa7654ae7cd8cbe14e_wm.jpg)
Hozzávalók
- 0.5 kiló főtt cékla meghámozva, felszeletelve
- 1 csapott ek. só
- 1 tk. köménymag
- 0.5 deci fehérborecet
- 5 deci víz
- 3 ek. barna cukor
- néhány rozmaringág az üvegekbe
Elkészítés:
Forralj össze a céklán kívül minden hozzávalót, közben kisebb steril üvegekbe tedd a céklát és egy-egy kisebb rozmaringágat. Locsold le forró lével, és ha szükséges, a főzőlével pótold azt.
![Meddig jó a csirkehús? És miből látszik, ha már nem?](https://kep.index.hu/1/0/2711/27113/271136/27113691_2079337_358fbdb944b73537d73c9e72d1f46c47_wm.jpg)
Mennyire hihetünk a minőségmegőrzési időnek? És mit tegyünk, ha savanyú szagú a hús, vagy nyálkás a felülete?
Tovább olvasom