Tökéletes olasz tészták tetején, sajtcsipszként, krémlevesekben és akár salátába szeletelve is. Ezúttal mégis néhány különleges receptet gyűjtöttünk össze, amelyek mindegyikébe kell egy kis adag parmezán.
Akár mártogatóst is készíthetsz parmezánból, mutatunk is egy példát! Vendégeknek, tévézéshez vagy gyors vacsoraként is bevethető.

Vendégeknek, tévézéshez vagy gyors vacsoraként is bevethető ez a gyors mártogatós, amit tortillacsipsszel és akár zöldségekkel vagy pogácsák mellett is felszolgálhatsz. Ha unod a körözöttet, a salsát és a padlizsánkrémet, ezt dobd össze helyettük!
Tovább olvasomDobd fel a csirkeszeleteket egy kevés zöldséggel és sajttal – akár egy gyors, olívaolajjal készült rukkolasaláta is tökéletes mellé.

Ha épp visszafognád a szénhidrátokat, ez a klassz, csirkés fogás legyen az egyik, amit kipróbálsz. A bruscetta olasz hangulatát hozza tökéletesen, ha pedig nem bánod a tésztaköretet, egy kevés bazsalikomos-mascarponés házi, gyúrt tészta tetején tálald.
Tovább olvasomEgy különlegességet hoztunk hétvégére: cukkini-hagyma pitét, amit természetesen szintén a parmezán dob fel.
Ha egy gyors, sütőporos kenyeret összedobnál hétvégén, ez a zöldséges változat legyen az, parmezánnal.

Megjelent az új Dívány-könyv!
Bálint Lilla, a Dívány szerzője új könyvében elmeséli, mi történt az irodalom és a művészvilág híres múzsáival a nagy szerelmek elmúlása után.
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés