Tökéletes olasz tészták tetején, sajtcsipszként, krémlevesekben és akár salátába szeletelve is. Ezúttal mégis néhány különleges receptet gyűjtöttünk össze, amelyek mindegyikébe kell egy kis adag parmezán.
Akár mártogatóst is készíthetsz parmezánból, mutatunk is egy példát! Vendégeknek, tévézéshez vagy gyors vacsoraként is bevethető.
Dobd fel a csirkeszeleteket egy kevés zöldséggel és sajttal – akár egy gyors, olívaolajjal készült rukkolasaláta is tökéletes mellé.
Egy különlegességet hoztunk hétvégére: cukkini-hagyma pitét, amit természetesen szintén a parmezán dob fel.
Ha egy gyors, sütőporos kenyeret összedobnál hétvégén, ez a zöldséges változat legyen az, parmezánnal.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés