Ezek a különlegességek mind parmezánnal készültek

Az egyik legnépszerűbb sajtféle nem véletlenül a parmezán: erős aromájával sokféle fogásnak kölcsönöz olaszos hangulatot. Ezúttal néhány izgalmas receptben mutatja meg, mennyire könnyű feldobni vele a legegyszerűbb fogásokat is.

Tökéletes olasz tészták tetején, sajtcsipszként, krémlevesekben és akár salátába szeletelve is. Ezúttal mégis néhány különleges receptet gyűjtöttünk össze, amelyek mindegyikébe kell egy kis adag parmezán. 

Akár mártogatóst is készíthetsz parmezánból, mutatunk is egy példát! Vendégeknek, tévézéshez vagy gyors vacsoraként is bevethető. 

Dobd fel a csirkeszeleteket egy kevés zöldséggel és sajttal – akár egy gyors, olívaolajjal készült rukkolasaláta is tökéletes mellé.

Egy különlegességet hoztunk hétvégére: cukkini-hagyma pitét, amit természetesen szintén a parmezán dob fel.

Ha egy gyors, sütőporos kenyeret összedobnál hétvégén, ez a zöldséges változat legyen az, parmezánnal. 

  

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.