Ezek a különlegességek mind parmezánnal készültek

Az egyik legnépszerűbb sajtféle nem véletlenül a parmezán: erős aromájával sokféle fogásnak kölcsönöz olaszos hangulatot. Ezúttal néhány izgalmas receptben mutatja meg, mennyire könnyű feldobni vele a legegyszerűbb fogásokat is.

Tökéletes olasz tészták tetején, sajtcsipszként, krémlevesekben és akár salátába szeletelve is. Ezúttal mégis néhány különleges receptet gyűjtöttünk össze, amelyek mindegyikébe kell egy kis adag parmezán. 

Akár mártogatóst is készíthetsz parmezánból, mutatunk is egy példát! Vendégeknek, tévézéshez vagy gyors vacsoraként is bevethető. 

Dobd fel a csirkeszeleteket egy kevés zöldséggel és sajttal – akár egy gyors, olívaolajjal készült rukkolasaláta is tökéletes mellé.

Egy különlegességet hoztunk hétvégére: cukkini-hagyma pitét, amit természetesen szintén a parmezán dob fel.

Ha egy gyors, sütőporos kenyeret összedobnál hétvégén, ez a zöldséges változat legyen az, parmezánnal. 

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

  

Oszd meg másokkal is!
Mustra