Vannak olyan konyhai szakkifejezések, amelyek az utóbbi időben lépten-nyomon felmerülnek. A szuvidálásról még akkor is tudjuk, hogy alacsony hőfokon, vákuum alatt történő lassú főzést jelent, ha az erre alkalmas masina ma még messze nem alaptartozéka a háztartásoknak, azt pedig, hogy milyenre kell aprítani a zöldséget, ha épp julienne a kérés, megint csak sokan tudják a különböző receptoldalak leírásaiból. De mi van, ha ezeknél eggyel fogósabbat kérdezünk?
Kvízünkben konyhai szakkifejezésekkel kapcsolatban mérjük fel a tudásod. Eljárások nevét kell kitalálnod azok leírása alapján, esetleg egy szó megadása után arra kérünk, válaszd ki az annak leginkább megfelelő meghatározást.
Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.
Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.