Hétvégére tökéletes: karalábés, tejszínes csirkeraguleves

Az sem baj, ha marad belőle másnapra, mert ez a leves akár másnaposan is tökéletes. Ráadásul annyira sűrű és laktató, hogy ha szeretnéd megspórolni a második fogást, azt is megteheted, mert ez a leves néhány órára biztosan eltelít.

Egy kis sajt is mehet a tetejére.
Egy kis sajt is mehet a tetejére.LauriPatterson

Hozzávalók 3 személyre

  • 35 dkg csirkecomb filé felkockázva
  • 1 ek. vaj
  • 6 dl alaplé
  • 2 kisebb darab karalábé felkockázva
  • 2 dl tejszín
  • ízlés szerint só, petrezselyem és frissen tört bors
Recept idők

Elkészítés:

Pirítsd össze a húst a karalábéval 5 percen át, majd öntsd fel az alaplével. Fűszerezd ízlés szerint. Adj neki 20 percet, majd vedd te a tűzről és öntsd fel a tejszínnel. 

Figyelj arra, hogy ez az étel annyira sűrű és laktató, hogy ha szeretnéd megspórolni a második fogást, azt is megteheted, mert ez a leves néhány órára biztosan eltelít.

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek